AMD добави нови функции в драйвера за Radeon Pro

Както и предишни версии, новият драйвер Radeon Pro Enterprise Driver 17.Q1 поддържа технология LiquidVR за виртуална реалност

Както и предишни версии, новият драйвер Radeon Pro Enterprise Driver 17.Q1 поддържа технология LiquidVR за виртуална реалност

AMD пусна нова версия на графичния драйвер Radeon Pro Software Enterprise, спазвайки поетия ангажимент за редовно обновяване на пакета всяко тримесечие.

Версия Radeon Pro Software Enterprise 17.Q1 идва с нови функции и характеристики като Radeon Pro ReLive, както и с подобрение в производителността и стабилността.

Radeon Pro ReLive е решение от професионален клас на AMD за заснемане и запис на екран с висока резолюция. То може да се ползва в CAD приложения, софтуер за визуализация и изработване на прототипи, средства за създаване на съдържание за съвместна работа, презентации, обучения, поддръжка на клиенти и др.

Както и предишни версии, новият драйвер поддържа технология LiquidVR за виртуална реалност, която осигурява работа с професионални VR работни потоци при VR проектиране, инженеринг, анимация и моделиране с Radeon VR Ready Creator графични карти.

Enterprise Driver 17.Q1 е преминал сериозни тестове, които гарантират неговата стабилност. Освен това с драйвера са направени 2 пъти повече изпитания с ОЕМ платформи, 3 пъти повече сертификации с доставчици на интернет услуги и 1,5 пъти повече стрес-тестове от тези при AMD FirePro драйверите.

Radeon Pro Software Enterprise Driver 17.Q1 се предлага по програмата за приоритетна поддръжка на AMD – 24/7 за професионалистите в графиката, което е от особена важност за корпоративните потребители, където залогът често се измерва с милиарди долари.

Коментар