Хай-тек апаратура навлиза в естетичната медицина

Модерна хай-тек апаратурата измества класическите оперативни намеси и липосукцията

Модерна хай-тек апаратура измества класическите оперативни намеси и липосукцията

Трупането на излишни килограми е неприятен факт, който води след себе си и редица здравословни проблеми. За щастие, технологиите и медицината се развиват успоредно и то с много бързи темпове.

Какви са последните хай-тек тенденции в света на естетиката и красотата?

Това, с което се характеризират новите апарати в естетичната медицина, е осигуряването на неинвазивни, дори безконтактни терапии. Ако до преди няколко години пациентите трябваше да търпят болки и да се подлагат на операции, възстановяването от които отнемаше месеци, то днес уредите дори не докосват пациента.

Сред модерните безконтактни апарати се нарежда BTL Vanquish Me – част от продуктовата гама на световния лидер БТЛ Индъстрийз. Хай-тек апаратурата се налага успешно в множество страни, като измества класическите оперативни намеси и липосукцията. Освен че осигурява трайни резултати, уредът не причинява абсолютно никаква болка на пациента.

Все повече компании насочват усилията си в разработването на апарати за неинвазивни терапии. Сред предимствата на високотехнологичните уреди са: ергономичен дизайн, малко тегло, лесно управление, а само след няколко процедури ефектът е видим. Терапиите излизат по- евтино, а също така не оказват влияние на цялостното състояние на пациента. По време на терапиите, пациентите усещат релаксиращо затопляне, а след процедурите могат да се върнат към задълженията си.

Друго предимство на съвременната апаратура е, че интегрира сензитивна радиочестота, което ще рече, че има способността да влияе само върху мастните натрупвания в третираната зона.

Красотата  и копнежът за съвършенство са сред основните приоритети на жените. Новите технологии се стремят да удовлетворят тези стремежи, като осигуряват бързи, надеждни и безболезнени терапии, с дълготраен ефект.

Коментар