BTL-4000 Premium – ултразвукова, електро и лазерна терапия в един уред

BTL-4000 Premium се облекчават болките, причинени от хронични заболявания на опорно-двигателната система и неврологични заболявани

Комплексният подход е ключът към лечението на редица заболявания в различни направления на медицината. Най-ефективните съвременни терапии спомагат не само за облекчаване на болките при пациентите, но също така стимулират растежа на нова здрава тъкан, засилват кръвообращението в засегнатите области на тялото и допринасят за цялостното подобряване на здравето на хора от всички възрасти и по цял свят.

Последните тенденции в разработките на медицинска апаратура са насочени към създаване на високотехнологични уреди с комплексни възможности. Благодарение на модерни апарати, като BTL-4000 Premium на БТЛ Индъстрийз, пациентите получават най-пълноценно и ефикасно лечение, с различни методи за физиотерапия и рехабилитация.

С уреда могат да се прилагат различни видове терапии, за да се постигне максимална полза за пациента от всяка процедура – електротерапия, лазерна и ултразвукова:

  • Спестява се време на пациентите, защото ефективността от комплексните възможности на апарата осигуряват по-бързо постигане на желаните резултати;
  • Спестява се време на терапевтите – прилагат комплексно лечение с един уред;
  • Спестяват се средства, защото уредът замества функциите на три различни апарата.

С BTL-4000 Premium се облекчават болките, причинени от хронични заболявания на опорно-двигателната система и неврологични заболявания. По време на процедурите пациентите усещат загряване, отпускане и редуциране на болката.

Първите положителни резултати от терапиите са налице още в началото на лечението. Скоростното възстановяване на пациентите прави BTL-4000 Premium предпочитано решение и в спортната медицина.

Важен фактор в ефективното лечение на пациентите е целенасоченото третиране на увредената тъкан. Именно затова най-популярните съвременни уреди работят с голяма прецизност и точност и притежават възможности за селективно лечение в проблемните области на тялото.

BTL-4000 Premium, например, работи с множество различни лазерни клъстери и проби, с които намира приложение в огромен брой терапевтични процедури, а с широкия набор от апликатори се постига най-пълноценно лечение.

Коментари по темата: „BTL-4000 Premium – ултразвукова, електро и лазерна терапия в един уред”

добавете коментар...

  1. БТЛ Индъстрийз

    тук можете да видите пове по темата “УЛТРАЗВУКЪТ – КАК И КЪДЕ НАМИРА ПРИЛОЖЕНИЕ?”

    “http://media.framar.bg/здравни-новини/ултразвукът-как-и-къде-намира-приложение”

  2. Anonymous

    а нещо да лекува със звук ?

Коментар