Сбогом на бръчките и несъвършенствата

Иновативният апарат BTL Еxilis Elite осигурява надежден метод за изглаждане на бръчките

Иновативният апарат BTL Еxilis Elite осигурява надежден метод за изглаждане на бръчките

Борбата с бръчките е истинско предизвикателство за всяка дама, особено след една определена възраст. Появата им се дължи на намаленото количество колаген в тялото, което с напредването на възрастта става все по-малко.

Едно от последните открития в сферата на естетичната медицина е иновативният апарат на БТЛ Индъстрийз – BTL Еxilis Elite, който не само впечатлява с дизайн, но и осигурява надежден метод за изглаждане на бръчките. Добрата новина е, че няма хирургическа намеса, филъри и всякакви други болезнени естетични манипулации. Процедурите са неинвазивни и пациентите не усещат никаква болка.

BTL Exilis Elite е апарат, който работи на комбинирания принцип радиочестота и ултразвук. Високочестотните радиовълни стимулират производството на нов колаген и уплътняват разтегнатия вече с времето. Ефективността на уреда се крие в разрушаването на тъканите между мастните клетки, като по този начин се подпомага метаболизма и се разграждат мазнините.

Уредът, разработен от BTL Industries, осигурява дълбоко, но контролирано затопляне на третираната област между 40-50 градуса. Пациентът усеща леко затопляне, а риск от изгаряне на кожата е напълно изключен, защото уредът има двойна система за безопасност. Едната от системите контролира температурата на кожата, а втората разпределя енергийния поток равномерно.

Освен това апаратът е снабден с дисплей, на който се следи достигнатата температура и при нужда накрайникът на апарата се охлажда. Вълните достигат дълбоко в дермата, като оставят напълно незасегнат горния слой на кожата.

Тази терапия е подходяща за хора, които не искат да се подложат на оперативна корекция, за тези, които искат да повдигнат или стегнат кожата на лицето си или дълготрайно да изгладят бръчките. Предимството на третирането с този апарат е, че не пречи на нормалния ритъм на всекидневието, стимулира синтеза на нов колаген и няма никакви странични ефекти.

Какво съветват специалистите?

Добре е да започнете терапията още при първите прояви на стареене. С новите възможности на модерните апарати, неинвазивните методи се налагат, но за да са напълно ефективни, пациентът трябва да предприеме мерки своевременно.

Препоръчително е курсът да не бъде по-малко от 4-5 процедури, които трябва да правите средно през 8 дни. Резултат ще забележите още след първото третиране. Кожата ви ще бъде леко зачервена, но за сметка на това, по-гладка и с младежки вид.

Преди да се решите на оперативна намеса, опитайте и други решения, ще се удивите от възможностите на новите технологии.