Форум свързва студентите и бизнеса

Всяка година форумът MySuccess подготвя студентите за реалната бизнес среда

Всяка година форумът MySuccess подготвя студентите за реалната бизнес среда

Мост между студентите и българския бизнес изгражда форумът MySuccess, чието издание тази година ще се състои на 23 февруари. Целта на форума е да мотивира предприемчивите студенти с най-добрите бизнес практики.

„MySuccess.bg 2017 – Аз и Бизнесът“ ще представи нужните практически умения, които младите експерти трябва да притежават, поясниха от образователната институция ERP Academy, която подкрепя предстоящото събитие, организирано от сп. Enterprise.

По време на форума студентите ще научат успешните истории на млади българи, които развиват собствен бизнес или са част от мениджърския екип на големи компании. Опит ще споделят мениджъри от ПроКредит Банк България, Hewlett Packard Enterprise, Нет Инфо и други компании – те ще разкажат с какво са допринесли за успеха на фирмите, които управляват, как са изградили своята кариера и какви знания и умения са им били необходими.

Студентите ще се сблъскат с реални примери и бизнес казуси от практиката и ще получат полезни съвети за усъвършенстване на познанията от университета. Освен това те ще могат да се срещнат и разговарят с HR специалисти на различни компании за възможностите за успешно кандидатстване за стаж и работа.

Мениджърите, от своя страна, ще споделят със студентите какви са очакванията на българския бизнес от завършилите специалисти и какви умения и компетенции се търсят реално на пазара на труда.

Предвидена е също и практическа част, в която ще се проведат уъркшопи по зададени индивидуални теми от всяка от компаниите. Участниците ще решават различни бизнес казуси и ще работят в малки екипи, след което ще презентират разработките пред цялата аудитория и менторите.

Седмото поред издание на MySuccess.bg ще се проведе тази година на 23 февруари в аула „Максима“ на УНСС, уточниха организаторите.

Коментари по темата: „Форум свързва студентите и бизнеса”

добавете коментар...

  1. San Andreas Games

    Super :)))

  2. MSVCP140

    🙂 OK !

Коментар