AVS Video ReMaker – мощен инструмент за видео

AVS Video ReMaker предлага всичко необходимо за лесен видеомонтаж

AVS Video ReMaker предлага всичко необходимо за лесен видеомонтаж

Програмата AVS Video ReMaker се явява мощен инструмент за създаване на персонализирани видео филми от голям брой файлови формати. С нейна помощ можете лесно да записвате, изрязвате и обединявате клипове в един видео файл.

AVS Video ReMaker позволява зареждане на множество видеа от компютъра, подреждането им хронологично, добавяне на ефекти за преход, създаване на глави, дискове менюта и експортиране на завършения филм.

Освен за зареждане на видео от локалния компютър, можете да използвате AVS Video ReMaker за запис на видео съдържание от свързани устройства и дори да запишете активността на екрана. След това можете да импортирате заснетите видеа в приложението и да ги използвате в монтажа.

Клиповете могат лесно да се пренареждат чрез просто влачене и пускане (drag and drop). По същия начин се добавят и желаните ефекти от категориите Diffuse, Fade, Mosaic, Clock, Wipe, Stencil, Stretch, Pinwheel, Transform, Movie и др., като е налична възможност за предварителен изглед на резултата без рендеринг на целия филм.

Като цяло, AVS Video ReMaker предлага всичко необходимо за видеомонтаж. Това е практичен, лесен за използване софтуер за бързо създаване на персонализирани DVD филми.

Даунлоуд: AVS Video ReMaker

Коментар