Fast Video Maker – създава видеоклипове и добавя ефекти

С помощта на Fast Video Maker можете да създадете видеоклипове за различни цели
(снимка: fastpctools)

Помощната програма Fast Video Maker се явява олекотен инструмент за всеки, който иска да създаде видео съдържание и да го качи на различни платформи или сайтове за социални медии.

Приложението позволява вмъкване и редактиране на видеоклипове, изображения, аудио файлове, както и персонализиран текст в подготвяния видеоклип. Ако планирате онлайн представяне или кариера, този софтуер ще ви улесни значително.

Освен онлайн медия, с помощта на Fast Video Maker можете да създавате видеоклипове, които служат за други цели. Например, внимателно да редактирате семейни видеа и да ги превърнете в най-съкровените спомени. Също така, ако решите да съставите учебен урок, всичко, което трябва да направите, е няколко записа, добавяне на аудио ефекти и може би текст, вмъкнат тук или там.

Приложението поддържа добавяне към видеоклипа на аудио, текст и ефекти
(снимка: fastpctools)

За да започнете да създавате видеоклипове, отворете раздела „Видео” (Video) и добавите всички фрагменти. Долната половина на потребителския интерфейс се грижи за всички медии, които искате да добавите, било то текст или аудио ефекти.

Правенето на видеоклип не изисква непременно видеофайлове. Можете лесно да вмъкнете статични изображения, да им добавите визуални и аудио ефекти и сте готови. Същото важи и за аудио файловете.

Освен това, над бутона „Създаване на видео” (Create Video) можете да намерите комбинирано меню, което ви позволява да обръщате видеоклипа или да добавяте по-малки обратни клипове в края или в началото на по-голям клип.

В заключение, Fast Video Maker е полезен инструмент, особено за потребители, които искат да започнат да създават съдържание за обществено ползване, или за тези, които искат да направят по-вълнуващи спомените си. Работата с приложението е лесна, но ако искате да го овладеете напълно, ще трябва да прегледате помощния файл поне веднъж.

Даунлоуд: Fast Video Maker

Коментар