“Братя по оръжие” излиза за портативна конзола

Братя по оръжие излиза за портативна конзола
Новата игра на Ubisoft е специално проектирана за PSP
01/09/2006
Eкшън играта “Brothers In Arms D-Day”, базирана на сюжети от Втората световна война, излиза и за портативната конзола PSP, съобщиха от компанията Ubisoft, която е създала продукта заедно с Gearbox Software.
С новото издание на “Братя по оръжие” геймърите ще изживеят напрежението на войната, влизайки в ролите на сержантите Baker и Hartsock и на техния отряд от парашутисти по време на нашествието над Нормандия. Като членове на отряда Screaming Eagle, те ще участват в историческия D-Day при наличието на много нови тактики и военни акции, въведени специално за PSP системата.
За първи път в играта геймърите ще могат да предвождат базука отряд, да използват картечница MG42 или да изстрелват минохвъргачни снаряди. Подобреният кооперативен режим (наречен още Skirmish) предлага на играчите да проведат кампания, състояща се от 12 мисии.
Играта е разработена специално за портативната конзола PSP с тотално обновен начин на управление, в съответствие с особеностите на системата. Мултиплеър режим позволява игра в безжична мрежа. Новият продукт на Ubisoft ще излезе на пазара тази есен.

Коментар