xStack комутатор на D-Link получи Metro Ethernet сертификация

DLink, доставчик на цялостни мрежови решения за корпоративния сектор, малкия и средния бизнес, както и за крайни потребители обяви, че комутаторът от популярната серия xStack DES-3528 е преминал успешно сертификационните тестове на Metro Ethernet Forum (MEF) и е получил сертификати 9 & 14 от контролната лаборатория Йометрикс.

Лаборатории Йометрикс, заедно с MEF, имат за цел да сертифицират в глобален аспект технологии и решения за внедряване на Carrier Ethernet Services, които да бъдат лесно разпознаваеми от доставчици и компании. Получаването на сертификата е поредното доказателство, че DLinkпродължава да следва принципите си за поддържане на най-високо качество в областта на мрежовите продукти и решения.
В по-широк контекст сертификацията от MEF е официална оценка за качеството на продукта и спомага за оптимизиране на процеса по одобряване на дадено решение за съответната корпоративна среда и независимата оценка на функционалностите му. Това намалява и времето за тестване и пускане на реални услуги към клиент върху тази платформа, специално при доставчиците на услуги.
Световният пазар за Metro Ethernet решения продължава да бъде сериозен акцент в корпоративната стратегия на DLink. С над 8 милиона продадени порта за последните 2 години DLinkдава сериозна заявка за лидерство на пазара и за иновативност в развитието и предоставянето на качествени и сигурни мрежови решения.
Серията DES-3528/52 е последното допълнение към управляемите Fast Ethernet комутатории xStack. Тя е специално разработена, за да подобри и замени успешно популярни L2 суичове на компанията: DES-3526/50. Освен унаследените характеристики и възможности от DES-3526/50 серията, DES-3528 осигурява многоброени допълнителни функционалности на достъпна цена.

Коментар