S&T България стана дистрибутор на Teramind

Софтуерът на Teramind помага за намаляване на инцидентите в компаниите, като осигурява достъп и наблюдение в реално време на действията на потребителите в мрежата

Софтуерът на Teramind помага за намаляване на инцидентите в компаниите, като осигурява достъп и наблюдение в реално време на действията на потребителите в мрежата

Доставчикът на ИТ решения S&T България обяви, че от януари тази година е единствен дистрибутор у нас на компанията за информационна сигурност Teramind.

Софтуерът, разработен от Teramind, оптимизира процеса на събиране на данни за потребителското поведение и предоставя подробна информация относно подозрителни дейности, възможни заплахи за сигурността и ефективността на служителите, като същевременно гарантира спазването на заложените в организацията политики.

Подобно решение помага за намаляване на инцидентите в компаниите, като осигурява достъп и наблюдение в реално време на действията на потребителите в мрежата. Софтуерът може да бъде облачно-базиран или да се инсталира на място при клиента.

В ролята на единствен дистрибутор за страната, S&T България ще предлага продуктите на своя партньор през изградената си партньорска мрежа, с необходимите обучения и услуги по поддръжка.

И през тази година S&T България продължава да развива портфолиото си от решения, насочени към защита на сигурността. „Посредством партньорството си с Teramind, ние ще можем да осигурим на българските компании решение, което да им помогне да оптимизират вътрешните си процеси и да извършват всекидневните си дейности по-ефективно и в защитена среда“, каза Злати Петров, управител на S&T България.

S&T България е част от австрийската компания S&T AG, с над 2400 служители и офиси, позиционирани в 20 държави в Централна и Източна Европа.

Коментар