SSD диск на Adata спечели iF Design Award 2017

Многослойният защитен корпус и липса на каквито и да е движещи се части правят Adata SD700 идеален за съхранение на информация дори при екстремни активности

Многослойният защитен корпус и липсата на каквито и да е движещи се части правят Adata SD700 идеален за съхранение на информация дори при екстремни активности

Тайванският производител Adata спечели отличие за своя външен SSD диск SD700, който получи награда iF и бе избран сред 5 575 други участия от цял свят, оценявани от 58-членно жури от независими експерти.

iF Design Award е считано за едно от най-престижните и разпознаваеми в цял свят отличия в областта на продуктовия дизайн вече повече от 60 години. Устройството на Adata е наградено за своя атрактивен дизайн, издръжлива конструкция с водо- и прахоустойчивост и удароустойчивост по военен стандарт.

SD700 отговаря на стандарта IP68, което го прави изцяло водо- и прахоустойчив, и може да работи нормално дори след потапяне във вода на дълбочина до 1,5 м за 60 минути. Външният диск е също удароустойчив в съответствие с американския военен стандарт MIL-STD-810G516.6.

Многослойният защитен корпус и липсата на каквито и да е движещи се части правят Adata SD700 идеален за съхранение на информация дори при екстремни активности.

SD700 е наличен във варианти от 256GB, 512GB и 1TB и предлага скорост на четене и запис от 440MB/s. Устройството е съвместимо с Windows, Mac OS и Android, тежи едва 100 грама и работи абсолютно безшумно, без да излъчва топлина.

Коментар