Philips Moda впечатлява с безрамков дизайн

Philips 245C7QJSB поддържа резолюция Full HD 1920x1080 и висок контраст

Philips 245C7QJSB поддържа резолюция Full HD 1920×1080 и висок контраст

Нов 24-инчов монитор от дизайнерската серия Moda е не само най-тънкият дисплей на Philips Monitors, но притежава и ултра тясна рамка за картина от ръб до ръб, което намалява разсейването и увеличава концентрацията.

С Full HD резолюция и нова Ultra Wide Color технология, дисплеят предлага чистота на детайлите с разширен набор от цветове, съобщиха от MMD – лицензен партньор на Philips Monitors.

„Това е първият модел от нова линия дисплеи за дома, които комбинират елегантен дизайн Moda с технология Ultra Wide Color. Повечето домашни потребители използват техния дисплей за продуктивна работа и за забавление – и новият 24-инчов дисплей предлага най-доброто и в двете отношения“, каза Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD.

Дисплеят има странична дебелина от само 5,2 мм. Минималистичният дизайн е допълнен от ултра тънка рамка: три от външните стени са дебели по 2,5 мм. Освен, че подобрява външния вид, безрамковият дизайн на Philips Moda 245C7QJSB предлага повече място за снимки и видео и е подходящ за мултидисплейни конфигурации.

Philips 245C7QJSB има странична дебелина от само 5,2 мм

Philips 245C7QJSB има странична дебелина от само 5,2 мм

Ultra Wide Color осигурява широк цветови спектър за по-качествена картина, с по-естествено изглеждащо зелено, живо червено и дълбоко синьо. Технологията постига своя ефект чрез хардуерни подобрения, а не чрез софтуерна настройка на цветовете. Самият панел използва IPS технология, която поддържа широки ъгли на видимост от 178 градуса.

Дисплеят има резолюция Full HD 1920×1080 пиксела и висок контраст, които допълват цветовата точност и широкия спектър на Ultra Wide Color. Технологиите Flicker-Free (която регулира яркостта за по-стабилна картина), SmartContrast и SmartImage (която автоматично променя настройките според изобразяваното съдържание) работят съвместно за по-поглъщаща домашна мултимедия. Мониторът е снабден с HDMI и с DisplayPort за бърз трансфер на данни.

Новият монитор Philips 245C7QJSB от C линията, с препоръчителна крайна цена 429 лв. (с ДДС), ще бъде наличен в магазините за електроника в България още през февруари, уточниха от представителството на MMD у нас.

Коментар