Българска онлайн платформа дебютира на Берлинале 2017

Разработчиците на CastFolio представиха своя продукт на международния кинофестивал Берлинале 2017

Николай Михайлов и Деян Янков представиха своя продукт CastFolio на международния кинофестивал Берлинале 2017

Българската онлайн платформа за подпомагане на проекти от развлекателната индустрия CastFolio.eu дебютира на международния кинофестивал Берлинале 2017.

Разработена от Николай Михайлов, София Василева и Деян Янков, CastFolio.eu улеснява комуникацията, съкращава времето за търсене на нужните ресурси за реализация на проекти и дава възможност за откриване на нови таланти.

CastFolio.eu позволява локално търсене в реално време на услуги, таланти и екипи със специфични умения и опит във всички сфери от развлекателната индустрия – кино, телевизонни и театрални продукции, рекламни кампании, гейминг проекти и други.

CastFolio.eu позволява локално търсене на услуги, таланти и екипи в реално време

CastFolio позволява локално търсене на услуги, таланти и екипи в реално време

Компаниите от сектора могат да представят своите услуги, кастинги и работни обяви за отделни проекти, а потребителите на платформата, които кандидатстват за някоя от обявените възможности за изява, автоматично получават информация за развитието й, като в същото време ще могат да дават и оценка за нейните автори.

В момента CastFolio функционира тестово на английски език, като през март т.г. ще бъде представена официално и на български. Очаква се до няколко месеца платформата да предложи допълнителни езикови версии, система за SMS известяване и мобилно приложение, съобщиха разработчиците.

Коментар