1AV Sound Recorder – записва аудио от всеки източник

1AV Sound Recorder записва в MP3 собствения ни глас и аудио от всеки друг източник

1AV Sound Recorder е удобна програма за запис на аудио сесии в компютъра, която приема сигнали от всякакви източници, като се отличава с интуитивен и удобен интерфейс.

Програмата е подходяща, например, за запис на съобщения със собствения ни глас за комуникация с клиенти и партньори. Освен гласа си, с нея можете да запишете на компютъра аудио от външни устройства, свързани към line-in входа на звуковата карта.

С програмата се работи лесно – избирате аудио устройството и посочвате папка за запис на файла, който се съхранява във формат MP3. Само три бутона са налични в интерфейса – един за стартиране на запис, втори за пауза и трети за приключване на задачата.

Предвидени са също и възможности за настройки на някои параметри – например избор на постоянен или променлив битрейт, както и на качеството на кодиране. Можете още да управляване режимите на запис – стандартно стерео, съвместно стерео, двуканален и моно.

1AV Sound Recorder е съвместима с всички версии на Windows, вкл. XP и Vista. Струва 19,95 долара, но разработчикът обещава 50% отстъпка в първия ден на използване на пробната версия.

Даунлоуд: 1AV Sound Recorder

Коментар