Телерик Академия споделя опит в тестването на софтуер

Начинаещи и специалисти с интерес към автоматизираното тестване на софтуер ще могат да се възползват от безплатен семинар на Телерик Академия

Образователната инициатива Телерик Академия организира безплатно обучение по тестване на качеството на уеб приложения в рамките на семинар, който ще се проведе на 22 февруари в София.

Обучението е насочено към специалисти и начинаещи с интерес към осигуряването на качеството на софтуера (Quality Assurance), а участието е безплатно, като се изисква предварителна регистрация за семинара, уточниха от Академията.

Автоматизирано тестване със Selenium WebDriver – от основните принципи до облачните технологии” е част от серия семинари „Telerik Academy Plus”, в които водещи лектори и експерти споделят новите тенденции в ИТ областта, световни практики и примери от личния си опит.

Основен акцент на събитието ще бъде тестването на уеб приложения чрез платформата Selenium WebDriver. Лекцията ще се води от Антон Ангелов, QA архитект в Progress, който има дългогодишен опит в областта на софтуерното инженерство и е признат за „най-ценен професионалист” (MVP) за 2016 и 2017 г. от международната технологична общност CodeProject.

Ангелов ще сподели добри практики при автоматизираните тестове и ще демонстрира на живо автоматизация, която се изпълнява от различни комбинации от операционни системи и браузъри в „облака”.

Telerik Academy Plus цели да подпомогне развитието на ИТ общността, като обхване ключови теми от различни професионални направления в индустрията и осигури платформа за споделяне на знания и опит. Семинарите са отворени за външна аудитория, която не е част от обучителните програми на Телерик Академия.

Коментари по темата: „Телерик Академия споделя опит в тестването на софтуер”

добавете коментар...

  1. #

    Телерик Академия голямо хвалене се хвалят колко са добри, но не си оправят сайта telerikacademy.com Горното меню е много трудно се навигира и видео уроците им са с не добро качество.

Коментар