Beelink GT1 Ultimate – бърза ТВ приставка с Kodi плейър

Beelink GT1 Ultimate TV Box е съвременно устройство с всички необходими функции за поглъщащо изживяване с телевизора

Мини компютрите за свързване към телевизор стават все по-мощни като хардуер, с поддръжка на най-съвременни технологии за онлайн видео, а цените са все така привлекателни.

Атрактивен осемядрен модел Beelink GT1 Ultimate TV Box се предлага в момента за около 75 долара. ТВ приставката стъпва на последно поколение процесор Amlogic S912 с осем изчислителния ядра на тактова честота 2,0GHz и графичен блок Mali-T820MP3, допълнени от 3GB оперативна памет DDR4 и 32GB постоянна памет, с възможност за разширение до 64GB.

Beelink GT1 Ultimate TV Box е съвременно устройство с всички необходими портове, интерфейси и функции за поглъщащо изживяване с телевизора. Компютърът се свързва към големия екран чрез интерфейс HDMI 2.0, за да достави онлайн филми и игри, както и безчет Android приложения. За връзка към интернет и локалната мрежа са предвидени двубандов WiFi модул (2,4G и 5,8G), както и бърз Gigabit Ethernet порт.

Beelink GT1 Ultimate TV Box дава лесен достъп до разнообразно видео и аудио съдържание от интернет

ТВ приставката идва с два порта USB 2.0, както и с безжичен модул Bluetooth 4.0 за свързване на периферни устройства от рода на мишка, клавиатура и др. Предвидени са също аудио изход 5.1 и слот за micro SD карти. Устройството разполага с филтър за редуциране на шума, който подобрява качеството на забавлението. Поддържат се H.265 и VP9-10 видео декодиране, формати 3D и 4K, HDR технология, наред с много други.

Beelink GT1 Ultimate TV Box включва предварително инсталиран кросплатформен плейр Kodi версия 16.1, който дава лесен достъп до разнообразно видео и аудио съдържание от интернет. Мини компютърът работи под управление на операционна система Android 6.0, която е по-удобна от предходните версии при инсталиране и деинсталиране на приложения. В допълнение, поддръжката на технологии като DLNA и Miracast позволява показване на съдържанието от екрана на мобилните устройства на телевизора.

Beelink GT1 Ultimate TV Box се помества в стилен корпус с размери 9,60×9,60×1,60 см и тегло 193 грама

ТВ приставката Beelink GT1 Ultimate TV Box се предлага в момента на цена от $74,99 в онлайн магазина GearBest, която е актуална при въвеждане на код/купон GBGT1U. Устройството има размери 9,60×9,60×1,60 см и тежи 193 грама. Комплектът включва самия компютър, пулт за дистанционно управление, захранващ адаптер, HDMI кабел и ръководство за потребителя.

Коментар