M-Тел удължава промоции с два месеца

M-Тел удължава промоции с два месеца
Обявлението касае срока за включване в LOOP и Extra
02/09/2006
С два месеца се удължава срокът на промоцията LOOP, която дава възможност на всеки на възраст между 14 и 26 години да говори с останалите клиенти на услугата за 1 стотинка на минута в рамките на 500 минути месечно.
Още два месеца ще е валидна и промоцията Extra, според която всеки нов абонат на услугата ще получава допълнителни 30 безплатни минути в мрежата на М-Тел. Подписалите договор до края на октомври, ще ползват допълнителните минути всеки месец до изтичане на договора.
Само месец след старта на LOOP, клиентите на най-младата мобилна марка в България наброяват 20 000, съобщават от M-Тел. Проучванията сочат, че близо 65% от българите вече познават марката, твърдят от оператора.
Уникална за България е друга инициатива на LOOP, наречена „Доведи приятел”. Всеки клиент на LOOP, който доведе свой познат да се присъедини към мрежата, получава бонус от 10 лева, които ще му бъдат приспаднати от следващата месечна сметка.
М-Тел Extraпък дава възможност на клиентите си да говорят на уникално ниската цена от 18 стотинки на минута с близо 4 милиона души в мрежата на М-Тел след изчерпване на безплатните минути.

Коментар