Connectify Hotspot – създава Wi-Fi горещи точки

Connectify Hotspot конфигурира виртуален рутер за минута

Connectify Hotspot е лесен за използване инструмент с широк набор от възможности за създаване на Wi-Fi горещи точки и подсигуряване на безжичната връзка с WEP и WPA2.

Обикновено създаването на хотспот става с отделен рутер, но за тази цел може да се ползва и специализирано приложение като Connectify Hotspot, което елиминира нуждата от допълнително хардуерно устройство.

Софтуерът превръща всеки компютър с интернет връзка и безжични възможности във виртуален рутер, като позволява използването на същата интернет връзка на множество други устройства.

Connectify Hotspot се конфигурира за минута – избиратеWi-Fi устройство (например вашия лаптоп), име на горещата Wi-Fi точка, режим на сигурност, разрешавате или не интернет споделянето, след което имате пълен контрол върху вашата безжична мрежа и видимост за това кой се свързва към нея.

Нещо повече, Connectify Hotspot ви дава възможност да изследвате споделените ресурси от устройствата, които са свързани към системата. Приложението извършва всички задачи автоматично, вкл. конфигурирането на безжичната карта, защитната стена и споделената връзка.

Connectify Hotspot се явява решение за всеки, които иска да споделя интернет връзка у дома или в офиса. Програмата има удобен и понятен интерфейс и може да се ползва и от неопитни потребители.

Даунлоуд: Connectify Hotspot

Коментар