Малки и средни фирми ще внедряват ERP с европари

Платформата EnterpriseOne е едно от най-иновативните решения на българския пазар, от които бизнесът ще се възползва чрез европейско финансиране

След класиране на всички подадени проектни предложения, управляващият орган на ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 публикува пълен списък с проектите, които могат да получат желаното финансиране.

В рамките на Процедура „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“ ще бъдат отпуснати средства, с които компаниите ще финансират проекти, свързани със закупуване или наемане на софтуерни решения.

Системите за управление на бизнеса са сред най-горещите тенденции в софтуерния бранш, коментираха от ERP.BG – един от водещите доставчици на решения в този сегмент от пазара. Разработеният от компанията иновативен продукт EnterpriseOne се явява цялостно бизнес решение, което не се нуждае от скъпи и сложни интеграции с други платформи.

EnterpriseOne е решение от типа „всичко в едно“, което включва цялата необходима функционалност в единен интерфейс. Това е една от първите ERP платформи със собствен интерфейс за разработка на приложения от външни разработчици (API). Подобна възможност позволява лесно свързване с различни приложения, които допълват основното решение.

ERP.BG работи на българския пазар от 20 години, като има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. Компанията развива и мрежа от специализирани партньори, вкл. консултанти по внедряване и разработчици.

Коментар