MWC 2017: Energizer Е550 издържа на безброй падания

Energizer е устройство e за потребители, чиято дейност наистина изисква якост и издръжливост преди всичко

Смартфон Energizer – не, няма грешка: компанията, позната със своите презареждаеми акумулаторни системи, се похвали с изработката на нов заякчен смартфон, чиито параметри го правят подходящ за тежки полеви условия, без да изглежда „нетърпимо ръбест”, както е обичайно за подобни електронни устройства.

Energizer E550 се отличава, на първо място, с 4000 mAh батерия. Това обаче звучи толкова естествено за Energizer, че почти пропускат да го споменат по технологичните изложения като Showstoppers в Барселона, което се проведе в деня преди откриването на Световния мобилен конгрес (MWC 2017) и където бе представен E550.

Телефонът има 16-мегапикселова камера и 5,5-инчов Full HD дисплей, покрит със заякчено стъкло Gorilla Glass 3. Това, заедно със заякчената му конструкция, го прави способен да пада безброй много пъти без никакви щети. Все пак гаранцията за здравина приключва на ниво 1,5 метра.

Непроницаемостта на телефона покрива стандарта IP68, което обещава да е издръжлив както на вода, така и на прах.

Физическата издръжливост на този смартфон, създаден за работа в тежки полеви условия, не е за сметка на производителността. В сърцето на заякчения модел има 8-ядрен процесор MediaTek MTK 6755 2 GHz и 4 гигабайта оперативна памет. Когато се появи на пазара, а това ще е съвсем скоро, той ще дойде с операционна система Android 7.0 Nougat.

Прогнозната цена от 450 евро означава, че това е устройство e за потребители, чиято дейност наистина изисква якост и издръжливост преди всичко.

Мария Малцева

Мария Малцева

Коментари по темата: „MWC 2017: Energizer Е550 издържа на безброй падания”

добавете коментар...

  1. Андрей

    ако имаше и термовизьорен режим на камерата като модела на Кат е тва е телефона със тези параметри на процесора и паметта

  2. баче кико

    само не разбрах заякчен ли е?

Коментар