Предстоящо: Нулева загуба на данни чрез SQL Server

Маргарита Наумова се нарежда сред 100-те водещи SQL Server експерти в света

На поредна среща SQL&BI User Group Bulgaria ще разгледа новите възможности на софтуера Microsoft SQL Server. Събитието ще се състои на 16 март в офиса на Майкрософт България, съобщиха от компанията.

Срещата е посветена на постигането на почти нулева загуба на данни чрез SQL Server AlwaysON Availability Group, а лектор ще бъде основателят на групата – Маргарита Наумова. Събитието се организира от Майкрософт с подкрепата на Инспирит – първата българска компания, фокусирана изцяло върху SQL Server Data Platform.

„Развитието на SQL&BI User Group Bulgaria е отражение на многото успешни проекти с SQL Server у нас. Вече 10 години групата обединява българските потребители на SQL Server”, заяви Маргарита Наумова. Като част от тази общност, тя съдейства за провеждане на срещи със световно признати експерти и за обмен на знания и опит.

Потребителската група по SQL&BI в България е създадена през 2007 г. и сега в нея членуват над 440 души. Участието в предстоящата среща е безплатно, след предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени.

Маргарита Наумова е световно признат SQL Server специалист, инструктор и лектор на събития в България и чужбина. Тя е сред малкото носители на престижния сертификат Microsoft Certified Master, с което се нарежда сред 100-те водещи SQL Server експерти в света. От октомври 2000 г. Наумова е Microsoft Certified Trainer, като многократно е удостоявана с признанието Microsoft Most Valuable Professional.

От 2010 г. насам Маги е управляващ партньор и главен SQL Server архитект в създадената от нея консултантска компания Инспирит, част от която е образователният център SQL Master Academy. Екипът на Инспирит е реализирал над 50 мащабни проекта в България и чужбина.

Коментари по темата: „Предстоящо: Нулева загуба на данни чрез SQL Server”

добавете коментар...

  1. Иван

    Посгрето е жеуезно, не мое го мръднеш, камо ли да го счупиш!

  2. do LUD umora nyama samo se poti

    Като ти се по-прецака посгреСиКуЕл-а ще можеш да си представяш 😀

  3. LUD

    Представям си как ще ползвам MS SQL – оп нещо ми свърши въображението

Коментар