Предстоят срещи на българската SQL&BI потребителска група

Лектори от Инспирит ще представят последните новости в света на SQL Server пред общността от специалисти у нас

Две срещи на българската SQL&BI потребителска група ще се проведат до края на годината – през ноември и декември, организирани от Инспирит – компания, фокусирана изцяло върху SQL Server.

За пореден път потребителската група „Let’s SQL Together” ще представи най-новите възможности в света на SQL Server. Първата среща е планирана за 8-ми ноември и е на тема „Comparing Analysis Services Tabular and Multidimensional“. Лектор ще бъде Иван Донев, част от консултантския екип на Инсирит и лектор в SQL Master Academy.

Втората среща ще се проведе на 5-ти декември и ще бъде посветена на новата версия на сървърния софтуер – „SQL Server 2019 – what’s around the corner?”. Маргарита Наумова, основател на Инспирит, SQL Master Academy, както и на самата SQL&BI потребителска група, ще разкрие най-новите възможности в света на SQL Server.

Двете срещи ще се състоят в офиса на Майкрософт България. Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени, уточниха организаторите.

Потребителската група SQL&BI User Group Bulgaria е създадена през 2007 г. и сега в нея членуват над 550 души. Групата е основана от Маргарита Наумова – световно признат SQL Server специалист, инструктор и лектор на събития в България и чужбина. Тя е носител на престижния сертификат Microsoft Certified Master, което я нарежда сред 100-те водещи SQL Server експерти в света.

Коментар