Microsoft MVP награда за още един експерт на Инспирит

Иван Донев има над 10 години опит в областта на SQL Server Data Platform
(снимка: Инспирит)

Иван Донев, Data Platform архитект в Инспирит и лектор в учебния център на компанията – SQL Master Academy, получи наградата Microsoft MVP (Most Valuable Professional) – „Най-ценен специалист на Microsoft”. Отличието се присъжда от технологичния гигант за експертиза и отдаденост при споделяне на опит.

Донев е експерт в областта на SQL Server Data Platform технологиите с над 10 години опит в областта и участие в редица големи международни проекти. С него общият брой на наградените в България специалисти става единадесет, като интересен факт е, че в екипа на Инспирит той е вторият експерт отличен с наградата. Маргарита Наумова (CEO на Инспирит) е награждавана всяка година от 2010-та насам.

Наградата на Иван Донев е признание и за целия екип на Инспирит, който подпомага потребителската общност на SQL Server в България, сподели Маргарита Наумова. „Тя показва, че усилията ни не са напразни, че има полза от споделяне на опита, срещи на потребителските групи и събитията, които с такава страст организираме”, допълни мениджърът на компанията.

Наградата показва, че усилията ни не са напразни, сподели Маргарита Наумова
(снимка: Инспирит)

С двама отличени специалисти, Инспирит затвърждава позицията си на водещ доставчик на консултантски услуги и обучения за „Analytics and Data Platform”, с екип от световно признати експерти, подчертаха от компанията.

„Технологичната общност около Microsoft Data Platform в България, а и света, е изключително активна и взискателна! Въпреки, че съм част от нея вече над 10 години, мисля, че има да дам още много и тепърва предстоят вълнуващи срещи, конференции и проекти”, сподели Иван Донев.

Коментар