Bluetooth говорител за кола осигурява 25 часа хендсфри

Усъвършенстван Bluetooth високоговорител за кола предлага най-дългото време за разговори на пазара в момента, съобщиха от Sony Ericsson. “Джаджата” се отличава с качествен звук и стилен скандинавски дизайн.
Моделът HCB-108 позволява удобно провеждане на разговори в движение, прикрепен към сенника на автомобила, без никакви жици.
Високоговорителят може лесно да се мести в различни автомобили, ако се налага честа смяна на личната кола със служебна. Устройството е подходящо и за офиса, при провеждане на конферентен разговор.
Bluetooth високоговорителят осигурява впечатляващите 25 часа време за разговори и до един месец време в режим на готовност. Качеството на стерео звука е много високо, благодарение на намалено ехо, заглушен външен шум и DSP (Digital Signal Processing) обработката.
HCB-108 ще бъде наличен на някои пазари от началото на четвъртото тримесечие на 2008 г. в цветове черно и сребристо. Sony Еricsson ще представи устройството съвместно със Saab по време на автомобилното изложение в Париж, започващо на 4 октомври.

Коментар