HP LaserJet Pro MFP M227fdn – всичко в едно за бизнеса

HP LaserJet Pro MFP M227fdn съчетава възможности за разпечатване, сканиране, копиране и факс в една компактна форма

HP добави нов модел към серията устройства LaserJet Pro, която включва стандартни и мултифункционални принтери. Новият HP LaserJet Pro MFP M227fdn е достъпен на пазара в Европа от началото на март.

HP LaserJet Pro MFP M227fdn комбинира едновременно възможност за разпечатване, сканиране, копиране и факс в една компактна форма, която пасва и в най-тесните офис пространства. Двустранният и едностранният печат са бързи, като първите страници се отпечатват за не повече от 7 секунди.

Принтерът е съвместим също така с различни мобилни устройства, които имат функция за разпечатване с едно докосване през NFC, Wi-Fi Direct или от iPad/iPhone чрез AirPrint. Мултифункционалният MFP 227fdn се отличава с двуреден LCD екран и е достъпен на цена от 269 евро.

Миналата година HP обяви шест бързи, мобилно-управляеми монохромни принтери LaserJet Pro за малък и среден бизнес. Обновената линия се състои от сериите M100 и M200 – стандартни и мултифункционални принтери HP LaserJets. Ново попълнение сега е моделът HP LaserJet Pro MFP M227fdn.

Коментар