Samsung вдига гаранцията за избрани електроуреди

Избрани смарт уреди на Samsung ще се доставят с удължена гаранция от пет години

Корейският производител Samsung Electronics покачи гаранцията на избрани интелигенти електроуреди на 5 години. Новите условия важат и за клиентите на компанията в България.

Потребителите, които закупят хладилник, пералня, фурна или плот за вграждане през настоящата година, получават безплатно удължената гаранция, уточниха от българския офис компанията.

„Знаем, че покупката на хладилник или пералня е значителна инвестиция за нашите потребители и вярваме, че удължената 5-годишна гаранция ще им даде повече сигурност и надеждност“, каза Елена Томова, ръководител продажби „Бяла техника“ в Samsung Electronics България.

Сред избраните продукти с удължена гаранция е AddWash Combo – пералня и сушилня, която бе представена за първи път по време на изложението IFA 2016. Моделът разполага с AddDoor вратичка, разположена върху основната врата на уреда за лесно добавяне на забравени дрехи или повече перилен препарат, докато машината работи.

Иновативната вратичка се използва и при процеса на сушене. Но тя не може да бъде отворена в нито един момент, ако защитната блокировка за деца е задействана или температурата превишава 50°C.

AddWash Combo включва смарт функции, съвместими с Android и iOS устройства. Потребителите могат да проследяват и контролират машината дистанционно, както и да получават известия директно на смартфона си.

Коментари по темата: „Samsung вдига гаранцията за избрани електроуреди”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Това от експлоадиращите перални ли е?

    google: exploding washers samsung

  2. Anonymous

    Кой ще купи пералня с под 10 инча екран.

Коментар