AMD обяви промо-пакети на FX процесори и Radeon карти

6- и 8-ядрени процесори AMD FX се предлагат в пакет с безплатни игри

AMD обяви няколко пакетни предложения за своите 6- и 8-ядрени FX процесори, които включват геймърски заглавия като „Ashes of the Singularity: Escalation“ и „Total War: Warhammer“.

В играта Ashes of the Singularity: Escalation хората са нападнати от машини, които имат за цел пълното унищожение на човешката раса. Геймърите могат да вземат под своя команда всички световни ресурси, за да организират огромни армии, да търсят нови технологии и да унищожат всичко, което се изпречи на пътя им.

Стратегическата игра Total War: Warhammer e пристрастяваща с изграждането на епични империи и колосалните битки в реално време. Пакетите на AMD FX 6-/8-ядрени CPU с двете игри са актуални до 10 юни тази година, като цените са съответно £29,99 за Ashes of the Singularity: Escalation и £39,99 за Total War: Warhammer.

AMD предлага също безплатен код за играта DOOM със закупуване на Radeon RX 480 графична карта от участващите в промоцията партньори в периода до 21 май. Притежателите на Radeon RX 480 могат да се наслаждават на до 125 FPS при резолюция 1080p, а цената е £39,99, уточниха от компанията.

Коментар