Предстои обучение по програмиране с ReactiveX

Популярната библиотека ReactiveX значително улеснява писането на асинхронен код при разработката на Android приложения

Телерик Академия организира открит семинар за разработка на мобилни приложения за Android с ReactiveX. Срещата, която е част от редовните събития Telerik Academy Plus, ще се проведе на 23 март от 18:30 ч. в обучителния център на Телерик Академия в София.

Популярната библиотека ReactiveX, която значително улеснява писането на асинхронен код при разработката на Android приложения, се използва от водещи компании като Microsoft, GitHub и Airbnb.

Семинарът „Асинхронно програмиране в Android с ReactiveX“ е подходящ за софтуерни разработчици с базов опит в създаването на приложения с Android. Желаещите да участват е необходимо предварително да се регистрират на уебсайта на Телерик Академия.

В рамките на събитието участниците ще усвоят функционалния синтаксис на библиотеката и ще се запознаят с принципите за създаване на модерни мобилни приложения за Android с по-малко код. Семинарът ще завърши с практическа демонстрация, която ще представи изработката на цялостно Android приложение, работещо с отдалечени данни.

Лектор ще бъде Дончо Минков, старши технологичен трейнър в Телерик Академия с дългогодишен опит в сферата на софтуерното инженерство и ИТ обученията.

Събитието е част от серията семинари Telerik Academy Plus, която е отворена за външна аудитория. В рамките на тези срещи водещи лектори и експерти представят ключови тенденции в областта на дигиталните технологии, най-добри практики и съвети, които участниците могат да приложат директно в своята работа.

Коментари по темата: „Предстои обучение по програмиране с ReactiveX”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Дончо Минков

Коментар