Xperia L1 – стилен смартфон с 5,5-инчов екран

Sony Xperia L1 идва с потребителски интерфейс, който се учи и адаптира към нуждите на потребителя

Мобилното подразделение на Sony представи днес в Лондон Xperia L1 – елегантен смартфон с голям 5,5-инчов HD дисплей и заоблена рамка, изпълнен в емблематичния за японската компания дизайн.

Sony Xperia L1 има монолитна, заоблена рамка, която освен че е красива, повишава удобството и комфорта при употреба. Моделът ще се предлага в класическо черно и бяло, с допълнителен розов вариант за избрани пазари.

Новият смартфон разчита на четириядрен процесор и поддържа 4G LTE мрежи. Вградената памет може да разширява до 256GB чрез микро SD карта за съхранение на изображения и видео.

Функцията „Smart Cleaner“, която работи дискретно във фонов режим, гарантира максимална мощност на смартфона, като отстранява автоматично неизползваните процеси и данните в кеша с цел гладко изживяване и по-дълготрайно използване.

Потребителският интерфейс се учи и адаптира, за да улесни и направи по-приятни ежедневните задачи, подчертаха от Sony. Специален софтуер „Xperia Actions“ на Sony Mobile адаптира настройките и функционалностите на смартфона, съобразно заобикалящата среда.

Всеки потребител получава личен асистент „Xperia Tips“, който се адаптира към неговите предпочитания и му дава подходящи и навременни съвети на екрана, така че да извлече максимума от смартфона.

Xperia L1 е ще бъде достъпен на избрани пазари в Европа, Близкия Изток и Африка, Азия, Северна Америка и Латинска Америка от края на април 2017 г. Цената не беше обявена от компанията.

Коментари по темата: „Xperia L1 – стилен смартфон с 5,5-инчов екран”

добавете коментар...

  1. ba4 kiko

    за по-лесно изтърване нали?

Коментар