Солитрон и Fujitsu Siemens раздават награди на www.play4laptop.com

Паралелно с пускането на новата черно-бяла концепция на Fujitsu Siemens Computers, Солитрон стартира поредната интернет игра с големи награди. Участниците в играта могат да се регистрират на www.play4laptop.com и да получат възможността да спечелят преносим компютър Fujitsu Siemens Computers Amilo 3000, 22-инчов TFT монитор и преносим твърд диск Solobird на 31 октомври, когато ще бъдат обявени печелившите имена.
За участие е достатъчна регистрация с трите имена и валиден e-mail адрес, други изисквания няма. Освен в играта на Солитрон и FSC, всички могат да се включат и в надпреварата за големите награди на Fujitsu Siemens Computers – екскурзия с приятели до казината в Монако, пистата в Монца или в екзотичната Лапландия.
Fujitsu Siemens Computers въвежда изцяло нова концепция със своята черно-бяла продуктова линия AMILO, част от която са едноименните преносими компютри, персонални компютри, монитори и разнообразни допълнителни аксесоари, след които уникалното решение с външен графичен ускорител AMILO Graphic Booster. Скоро фамилията ще бъде допълнена и от един от най-малките преносими компютри на пазара – нетбука AMILO MINI UI 3520.
"Новите продукти са по-близо до потребителя – по-красиви, по-удобни, с повишена функционалност и лекота на управление, произведени с помощта на последните технологии и базирани на опита и огромните ресурси на Fujitsu Siemens Computers", казва Александър Белев, продуктов мениджър на Fujitsu Siemens Computers в Солитрон. "Всички преносими компютри AMILO се предлагат с вече стандартната за тази фамилия 2-годишна Collect & Return гаранция. Това означава, че дори и да има проблем с ноутбука, клиентът няма да търси сервиз – ние вземаме компютъра, отстраняваме проблема и го връщаме на място. Това е уникално предложение за България", допълни г-н Белев.
Играта play на Fujitsu Siemens Computers и Солитрон продължава до 31 октомври, когато ще бъдат изтеглени имената на печелившите участници.

Коментар