Оптимизация за Ryzen вдига с 30% скоростта на игрите

Популярната игра Ashes of the Singularity демонстрира сериозно повишение на производителността при работа с процесор Ryzen

AMD и разработчиците от Stardock and Oxide Games са оптимизирали играта „Ashes of the Singularity“ за новите процесори Ryzen, в резултат на което е постигнат значителен ръст в производителността.

Популярната игра, пусната на пазара преди година, демонстрира сериозно повишение на производителността в геймплея и до 30% ръст в бенчмарка „Average Frames Per Second All Batches“, съобщиха от AMD. Stardock and Oxide Games e участник от първо ниво в програмата за разработване на игри с AMD Ryzen, която обхваща редица значителни фирми в гейминга.

Използването на пълните възможности на ядрото Zen и процесорите Ryzen изисква тясно сътрудничество на разработчиците на хардуер и софтуер, конкретно при игрите, подчерта Джим Андерсън, старши вицепрезидент на AMD.

В тестовете с AMD Ryzen 7 1800X (с памет DDR4-2933 при резолюция 1920×1080 пиксела и „High Preset“ настройка на качеството на изображението), актуализираната игра и бенчмаркът с играта показват минимално увеличение с 26% в „Среден брой кадри в секунда с големи пакети“ (“Average Frames Per Second Large Batches”) и максимален ръст от 33% в „Среден брой кадри в секунда с нормални пакети“ („Average Frames Per Second Normal Batches“), спрямо тестовете с предишната версия на „Ashes of the Singularity”.

Притежателите на „Ashes of the Singularity” могат да изтеглят безплатно актуализираната игра от Steam, считано от 15:00 ч. днес, докато за нови клиенти е достъпна обновената стандартна версия. И трите модела AMD Ryzen 7 са налични в търговските вериги по цял свят.

Коментари по темата: „Оптимизация за Ryzen вдига с 30% скоростта на игрите”

добавете коментар...

  1. ltkAlpha

    Заглавието е заблуждаващо.

Коментар