GoPro Karma – дрон за сниманe на вълнуващи моменти

Karma е повече от един обикновен дрон с възможностите си за стабилизация на изображението от холивудски калибър

Дронът Karma, представен неотдавна от компанията GoPro, пристига и на българския пазар. Това устройство преобръща представите за заснемане, обработка и споделяне на вълнуващо съдържание.

Karma е повече от един обикновен дрон, с възможностите си за стабилизация на изображението от холивудски калибър и лесен за употреба дори от начинаещи потребители.

Дронът е сгъваем и се побира в олекотена раница. Потребителят може да управлява лесно и забавно устройството – дистанционно с контролен панел в стил джойстик, включващ интегриран тъчскрийн.

Дронът GoPro Karma е сгъваем и се побира в олекотена раница

Karma улавя гладки кадри с камерата GoPro, ръчно или прикрепен към екипировката. Благодарение на интегрирания в контролния панел тъчскрийн, отпада необходимостта от отделен телефон или таблет, за да виждате това, което вижда дронът.

Karma има компактен дизайн и включва стабилизираща стойка, която може да се държи ръчно или да се закачи за превозни средства, екипировка и други. С помощта на това устройство могат да се заснемат лесно гладки, стабилни видео кадри, по време на всякакви активности.

Потребителят може да управлява лесно и забавно устройството с дистанционно стил джойстик

Стабилизаторът за камера 3-axis може да бъде отделен от дрона и закачен към включения Karma Grip за улавяне на плавни кадри от ръка или при монтиране.

Karma се предлага на нашия пазар в комплект с камера GoPro Hero5 Black или самостоятелно, без камера, на цени съответно от 2729 лв. и 1949 лв., съобщиха от доставчика на устройството – XCoSports България.

Коментар