Пети iStyle магазин за Apple продукти отвори врати у нас

Новият магазин iStyle в столичния The Mall е проектиран изцяло по дизайн на Apple

iStyle, eдинственият премиуем риселър на Apple у нас, отвори петия си и най-голям магазин днес в столичния The Mall. Търговският обект с площ от 166 квадратни метра е проектиран и одобрен от Apple и предлага всички популярни продукти на американската компания.

Българските магазини iStyle са част от едноименната верига Apple Premium Reseller магазини в региона на Централна и Източна Европа и Близкия Изток. Към днешна дата веригата се състои от над 50 търговски обекта и онлайн магазина в 12 държави.

Първият iStyle магазин беше открит у нас преди 10 години. Новост в iStyle The Mall e специализираната зона „Flex table” – уникална маса с дължина 3 метра за тестване на продукти и провеждане на персонализирани обучения от сертифицирани Apple продавач-консултанти.

iStyle магазинът предлага всички популярни продукти на Apple

В момента магазинът предлага пълната серия преносими и настолни Mac компютри, всички актуални модели и цветове iPhone и iPad, жични и безжични слушалки на Beats by Dr.Dre, аксесоари на Apple и други  фирми. Обособена е също зона за тестване на услугата Apple TV.

Различни финансови програми предвиждат специални оферти за образованието, покупка на стоки на изплащане, удължена гаранция, застраховка срещу рискове – от случайна повреда до кражба, както и програма за обратно изкупуване „Buy back”, при която клиентите могат да заменят чрез доплащане на разликата в цената своето старо Apple устройство с по-нов модел.

Коментари по темата: „Пети iStyle магазин за Apple продукти отвори врати у нас”

добавете коментар...

  1. А

    Тези продават по-скъпо и без това скъпите продукти на Апъл, по-скоро ще си поръчам онлайн от друг магазин.

Коментар