Jihosoft Photo Recovery – възстановява изображения

Приложението Jihosoft Photo Recovery помага за възстановяване на медийни файлове като видео, аудио и снимки

Jihosoft Photo Recovery е специализирана програма за възстановяване на мултимедийни файлове, ако те са били изтрити неволно или повредени при трансфер, вирусни атаки и други инциденти.

Програмата може да възстанови и извлече файлове – видео, аудио и снимки, като сканира избрани дискове или от предварително създадени виртуални образи. Поддържа възстановяване на информация както от локални, така и от отдалечени дискове.

Функцията Advanced Search позволява избор на точния файлов формат за възстановяване, вкл. специфични формати като Nikon, Canon, Kodak, Mamiya, Photoshop Paint Shop и Minolta.

Jihosoft Photo Recovery не позволява филтриране на сканирането по други критерии като размер на файла, последна модификация или име. Резултатите обаче се добре организирани, в различни категории според формата, с възможност за преглед на всеки файл.

Jihosoft Photo Recovery може да създава също виртуален образ на системата, сектор по сектор. Опцията за възстановяване на данни от подобни файлове може да се активира след избора на съответния диск.

Даунлоуд: Jihosoft Photo Recovery

Коментар