Sharp Aquos R – флагман с впечатляващи екран и камера

Корпусът на Sharp Aquos R е направен от метал и стъкло

Sharp попълни линията си от смартфони с флагманския модел Aquos R, който впечатлява най-вече с екрана и камерата от най-висок клас. Устройството няма нищо общо с прототипа Corner R, показан през миналата година.

Sharp Aquos R стъпва на хардуерна платформа Snapdragon 835 и предоставя 5,3-инчов IPS екран, изпълнен по фирмената технология IGZO. Дисплеят има впечатляваща резолюция от 2560х1440 пиксела и поддържа HDR10.

Sharp Aquos R стъпва на мощна хардуерна платформа Snapdragon 835 за гладка работа на приложенията

Моделът разполага с 4GB оперативна памет и 64GB постоянна флаш памет. Основната камера на устройството се отличава с резолюция 22,6 мегапиксела, максимална диафрагма F/1.9 и оптична стабилизация. Предната камера за селфи има резолюция 16MP.

Корпусът на Sharp Aquos R е направен от метал и стъкло. Апаратът е защитен от вода и прах в съответствие с изискванията на стандарта IPx8. Наличен е съвременен, реверсивен порт USB-C.

Sharp впечатлява с 5,3-инчовия си IGZO екран с резолюция 2560х1440 пиксела

Sharp Aquos R идва с батерия с капацитет от 3160 мАч и технология за бързо зареждане. Производителят съобщава и за наличие на изкуствен интелект EMOP, но без да разкрива подробности.

Смартфонът работи под управление на най-актуалната версия на Android – 7.1. Устройството има размери 153х74х8,7 мм. Цената не е обявена от японския производител.

Коментари по темата: „Sharp Aquos R – флагман с впечатляващи екран и камера”

добавете коментар...

  1. Грухан Грухчев

    Чух че този “тилифон” можел да прави бъркани яйца!!

Коментар