Обновен Google Earth добавя множество функции

Една от най-интересните нови функции в Google Earth е Voyager, която изпълнява ролята на гид

Google пусна обновената си услуга Earth, в която са добавени редица нови функции за повече удобство и по-вълнуващо потребителско изживяване. За да реализира своите идеи, Google е работила съвместно с множество некомерсиални и научни организации, съобщават от интернет компанията.

Една от интересните нови функции е Voyager, която изпълнява ролята на гид. Voyager развежда потребителите из различни кътчета на планетата, разказва им подробности за флората и фауната и споделя с тях полезна и интересна информация.

Новият Google Earth предлага и функция „Чувствам се късметлия”, по аналогия с подобна функция в услугата Google Music. Тя отвежда потребителя на случайно място на планетата и му разказва подробно за него. Изборът всъщност няма да е напълно случаен, тъй като в момента в базата на Google Earth има 20 хиляди такива места.

Google въвежда и функция 3D, която касае боравенето с триизмерни изображения. Достъпно също е ново приложение на Google Earth за потребителите на мобилни Android устройства.

Коментар