Vole Remember – подобрява паметта

Vole Remember дава възможност на хората да тренират паметта си, така че никога да не забравят определена информация – писмена, аудио или видео

Програмата Vole Remember се явява удобно средство за подобряване на паметта, като съдейства за лесно запомняне на текст, аудио и видео.

С помощта на този олекотен софтуер можете да разбирате информацията по-бързо и по-лесно чрез запомняне на текстови, визуални и аудио данни и свързване на въпроси и отговори с локални или онлайн медии.

Работата с програмата е лесна – отваряте съществуващ или създавате нов проект, въвеждате въпроси и отговори, които искате да запомните, а след това – URL адресите на медии, които може да използвате, за да настроите паметта си или да намерите отговора по-лесно, и накрая съхранявате проекта.

Vole Remember позволява модифициране на по-късен етап на въпроси и отговори, както и премахване на асоциирани с тях линкове и видео, като се използват опциите от съответното контекстно меню.

Вграденият медиен плейър дава възможност за разглеждане или прослушване на аудио и видео записи, свързани към въпросите, дори при работа на пълен екран. Приложението поддържа също клавишни комбинации за лесно преминаване от един въпрос към друг, например, чрез CTRL + Enter.

В заключение, Vole Remember може да се характеризира като полезен софтуер, който дава възможност на хората да тренират паметта си, така че никога да не забравят определена информация, било то писмена, аудио или видео. Едногодишен лиценз за програмата струва 20 долара.

Даунлоуд: Vole Remember

Коментар