Radeon Pro Duo – карта за професионалисти, с две GPU

С два графични процесора, Radeon Pro Duo дава на професионалистите гъвкавостта да разделят и владеят своите работни натоварвания

AMD пусна нова професионална графична карта Radeon Pro Duo с висока производителност и гъвкавост при работа с най-сложните многозадачни натоварвания, благодарение на два GPU.

Новото предложение за професионалисти се отличава особено в работата с мултимедия, приложения за развлекателната индустрия и инженерния дизайн. Картата е въоръжена с 32 GB ултрабърза GDDR5 памет за обработка на големи количества данни, сложни 3D модели, видео с висока резолюция и други задачи.

Двата графични процесора дават на професионалистите гъвкавостта да разделят и владеят своите работни натоварвания – картата осигурява гладка многозадачност между приложенията, като заделя на всяко отделни GPU ресурси.

Radeon Pro Duo драматично увеличава производителността в най-популярните професионални приложения чрез поддръжката на множество GPU или плъгини, като обработва задачите с до 2 пъти по-голяма бързина, в сравнение с Radeon Pro WX 7100.

Тази карта е решение за професионално създаване на VR съдържание. Radeon Pro Duo използва силата на двата графични процесора, за да рендерира отделни изображения за всяко око, като производителността при тези задачи е с 50% по-висока от тази на картите с единичен GPU, доказано с теста SteamVR.

В инженерния и графичния дизайн Radeon Pro Duo предлага драматично повишаване на производителността, като е способна да обработи над 11 милиарда триъгълника в секунда и се справя с възможно най-големите модели и сложни задачи за рендериране.

Radeon Pro Duo е проектирана в съответствие със строгите изисквания на работните станции, идва с 24/7 техническа поддръжка и разполага с драйвери от професионален клас, сертифицирани за най-добрите приложения за мултимедия, инженерен дизайн и развлечения.

Коментар