vivatel подкрепя четвъртата среща на българските сърфисти

С подкрепата на vivatel любителите на екстремните водни спортове от цялата страна си дават среща в село Лозенец, която ще се проведе от 6 до 10 септември пред училището на северния плаж. Организатори на проявата, която се провежда за четвърта поредна година у нас, са „ОХXО Team” и By the way”.
Сърф сесията предоставя уникална възможноствсички любители на сърфа в България да обменят опит, да получат професионална консултация по актуални теми в тази област, да тестват на място най-новите технологии и екипировки. В зависимост от атмосферните условия по време на проявата организаторите предвиждат да бъдат проведени няколко състезания по уиндсърф, кайт и, хавайски сърф, които ще бъдат заснемани и ще се излъчват по време на вечерните партита в култовия бар By The Way в Лозенец.
„Щастливи сме, че с подкрепата на тази чудесна инициатива ще дадем възможност на всички любители на летните екстремни спортове у нас да прекарат няколко дни заедно, да обменят опит и да се докоснат до новостите в тази сфера”, каза мениджърът „Маркетингови комуникации” на vivatel Мария Тойчева.
vivatel е официален партньор на 4 сърф станции по южното Черноморие, в края на месец юни застана зад специалното сърф училище за момичета „Girls Go Surfing", а в края на август с подкрепата на vivatel беше проведена и сърф регатата „MyEXtreme” на къмпингите „Градина” и „Арапя”.

Коментар