Иновативни бизнес решения на семинар на СТЕМО

Традиционният пролетен семинар на СТЕМО събра във Варна над 120 участници от Централна и Източна България

„Важно е, когато правите какъвто и да е ИТ проект, да го оразмерите правилно”, заяви Димитър Геров, управител на СТЕМО – София, по време на семинар на ИТ компанията, който се проведе миналата седмица в хотел Марина, комплекс Слънчев ден – Варна.

„На база на опита и експертизата, с които разполага СТЕМО, определяме най-добрата комбинация между лицензиране, инфраструктура и бизнес функционалност”, допълни Геров.

Традиционният пролетен семинар на водещата ИТ компания у нас бе открит от Марин Маринов, управител на СТЕМО – Варна, а Димитър Геров говори за новите възможности на Microsoft CRM и Office 365. Той наблегна на ползите от актуалните Microsoft решения за бизнеса и изключително достъпното управление на всички нови функционалности.

Традиционно, семинарът бе подкрепен и от партньорите на СТЕМО – HP Inc. и Hewlett Packard Enterprise, които се включиха с презентации по теми като решения за ИТ сигурност, нови технологии в компютърните системи на HP, сигурност и управление на решенията за печат, тенденции в HPE инфраструктурата за дейта центрове, безжични комуникации HPE Aruba и услуги по поддръжка и консултации HPE PointNext.

Именно сигурността – на данните, устройствата и документите – беше едно от ключовите послания, които Диян Ангелов от HP Inc. отправи, докато представяше новите решения за печат. Събитието събра над 120 участници от Централна и Източна България – представители и експерти от големи общини, институции, учебни заведения и бизнеса.