Adata D8000L – външна батерия и LED лампа

Целият горен панел на D8000L е изпълнен с множество LED крушки

Нова външна батерия Adata D8000L може да се използва и като мощен източник на LED осветление. Устройството на тайванския производител се очаква скоро на пазара у нас.

За разлика от други външни батерии, които излъчват много слаба светлина, тук целият горен панел е изпълнен с множество LED крушки и резултатът е наистина ефективна светлина с интензитет 200 лумена.

D8000L осигурява осветление с интензитет 200 лумена в продължение на 17 часа

D8000L разполага с двоен USB порт с обща сила на тока 2,1A и отговаря на IEC IP54 стандарт за водо- и прахоустойчивост. Adata гарантира 17 часа осветление с четири режима на работа при напълно заредена батерия.

Освен че е водо- и прахоустойчива, D8000L има текстуриран гръб, който позволява на потребителите да импровизират и използват всякакви неща като монети и дори кредитни карти, за да закрепят батерията по лесен и удобен за използването й начин.

D8000L отговаря на IEC IP54 стандарт за водо- и прахоустойчивост и има текстуриран гръб

Adata D8000L идва с капацитет 8000 мАч. Шасито е ударо и пожароустойчиво, а електрическата верига е конструирана така, че да защитава срещу претоварване, прегряване, високи и ниски нива на подаваното напрежение, както и в случай на късо съединение.

Коментар