Невена Танева е новият HR мениджър на SAP Labs у нас

Невена Танева има повече от 14 години опит в областта на управлението на човешките ресурси

Развойното звено на SAP в София отскоро има нов мениджър „Човешки ресурси“. Невена Танева ще работи за устойчивото развитие на българския развоен център като предпочитан работодател в ИТ индустрията.

Невена Танева е магистър по психология от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Тя има повече от 14 години опит в областта на управлението на човешките ресурси, вкл. като мениджър на екип в ОББ и старши консултант в AIMS Human Capital.

„Вярвам, че хората са най-ценното богатство на една компания. Не бих ги нарекъл актив, тъй като активите се амортизират с времето. SAP е сред бизнес организациите, които задават стандартите в тази област в световен мащаб“, сподели Танева.

Колкото повече време работят хората в една компания, толкова по-ценни стават те за нея, заради опита и познанията си, коментира Радослав Николов, изпълнителен директор на развойния център на SAP в България. „Сигурен съм, че заедно с Невена ще продължим да работим успешно в тази посока и да поддържаме приятелската и позитивна атмосфера, градена през годините в компанията ни“, допълни той.

Коментари по темата: „Невена Танева е новият HR мениджър на SAP Labs у нас”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    хората са най-ценното богатство на една компания.
    Не бих ги нарекъл актив, тъй като активите се амортизират с времето.

    Значи хората не се изхабяват(аморти.) с времето ?В spa ще работят само пенсии.

Коментар