Два нови смартфона Moto C на пазара у нас през юни

Moto C е смартфон с 5-инчов екран и съвременен дизайн

Два нови смартфона с бранда Moto идват на пазара у нас през юни. Moto C и Moto C Plus са базови модели за замяна на досегашното мобилно устройство, които предлагат по-добра производителност, скорост и издръжливост на батерията.

Moto C има съвременен дизайн, приятно покритие и ярък 5-инчов дисплей с резолюция 480p. Смартфонът се предлага във вишнево, бяло, златисто и черно, с издръжлива 2350 mAh батерия, която осигурява 6 часа сърфиране в интернет и 9 дни в режим стендбай.

Четириядреният процесор и 4G скоростта обезпечават лесно превключване между приложенията, стриймване на музика, гледане на видео, игри, преглеждане на сайтове и публикуване в социални мрежи.

Предвидена е 2MP предна камера за селфита с допълнителна светкавица специално за тази цел. А основната задна камера има резолюция 5MP и LED светкавица.  

Основната камера на Moto C има резолюция 5MP и LED светкавица

С повече функции и възможности е моделът Moto C Plus. Той има 5-инчов дисплей с по-висока резолюция (720p), по-мощна батерия и по-усъвършенствана камера. С капацитет от 4000 мАч, батерията осигурява енергия за 15 часа стриймване на видео или 15 часа сърфиране в интернет плюс 22 дни в режим стендбай.

Moto C Plus има два слота за карти – за да не смесвате личните и служебните разговори, или пък да добавите допълнително пространство за приложения, снимки и музика с microSD карта.

Старшият модел се отличава също с по-добрите си камери, които правят качествени снимки дори и при недостатъчна светлина. Предната 2MP камера има допълнителна светкавица за селфита на тъмно, а задната 8MP камера е с LED светкавица.

Очаква се двата смартфона да пристигнат в България през юни. Европейската цена на Moto C е 89 евро за модел с 1GB RAM и 8GB сторидж и 99 евро за 16GB, докато базовият Moto C Plus струва 119 евро.

Коментар