Avira Total Security Suite – решение за сигурност 3-в-1

Avira Total Security Suite улеснява изграждането на защита с три пълноценни инструмента за сигурност, които иначе трябва да се инсталират поотделно

Софтуерът Avira Total Security Suite е решение за цялостна сигурност, вкл. предпазване от вируси, защита на идентичността и системна оптимизация. Тази програма поддържа компютъра чист от инфекции и подобрява неговата производителност.

Като решение от типа „всичко в едно”, Avira Total Security Suite улеснява изграждането на защита с три пълноценни инструмента за сигурност, които иначе трябва да се инсталират поотделно. Пакетът включва Avira Antivirus Pro – антивирус, Avira System Speedup – оптимизация и Avira Phantom VPN – анонимно сърфиране.

Всеки от тези инструменти може да се инсталира чрез Avira Launcher – именно това е софтуерът, който всъщност се сваля от сайта на разработчика. Лаунчерът инсталира и управлява всички три приложения и устройствата, на които те се внедряват, като освен това осигурява достъп до други Avira продукти.

Avira Antivirus Pro поддържа защита в реално време срещу всякакви типове заплахи, вкл. конфигурируема защитна стена за интернет сигурност. Налични са няколко опции за сканиране – бързо, пълно и избирателно, както и възможност за сканиране по план и за отчети от проверката.

Инструментът Avira System Speedup изпълнява набор от оптимизиращи операции с цел да съкрати времето за зареждане и да подобри цялостната производителност. Можете да избирате различни режими, като балансирате между производителност и икономичност.

Накрая, Avira Phantom VPN Pro прави анонимна интернет връзката и по този начин защитава идентичността на потребителя, докато е онлайн. Маршрутизирането на трафика през VPN сървър означава, че реалната идентичност на потребителя по-трудно може да бъде проследена. Цената на целия пакет е 67,95 евро.

Даунлоуд: Avira Total Security Suite

Коментар