Нов шеф на Samsung за Румъния и България

Хън Лий ще работи за утвърждаване на лидерската позиция на Samsung в Румъния и България

Samsung Electronics назначи Хън Лий за президент на офиса си в Румъния, който ще отговаря и за бизнеса на компанията на българския пазар.

Джоузеф Ким, който беше начело на Samsung Electronics Румъния през последните четири години, продължава своята кариера в компанията като президент на Samsung Electronics Полша.

Хън Лий се присъединява към екипа на Samsung Electronics през 2002 г. като маркетинг мениджър в централата на компанията. След 10 години професионално развитие в тази сфера, той продължава кариерата си като директор на дивизията за визуални дисплеи за Европа (2013-2014) и президент на Samsung Electronics Чехия (2015-2017).

Представителството на Samsung Electronics в Румъния отчита много добри резултати през последните години, коментира Хън Лий, като изрази готовност за утвърди лидерската позиция на корейския гигант в Румъния и България.

Хън Лий е  на 46 години. Той е завършил политология и дипломация в университета Yonsei в Южна Корея и притежава магистърска степен по маркетинг и стратегия от Fuqua School of Business към американския университет Duke.

Коментари по темата: „Нов шеф на Samsung за Румъния и България”

добавете коментар...

  1. :о)

    Аз мога да се похваля с това че знам какво е Samsung.
    А ти си оставаш овчар…ако ще да взимаш и 876 000 000 евра заплата.
    Щото мойто знание е от опит в хиляди сделки, а твоето е от жена ти.
    Разбра ли, овчарино?

  2. Saevar

    климатиците им са много зле попитай някой който инсталира климатици, телевизорите им спрямо Philips са мудни бавни и с много по кофти картина, имах скъп Самсунг и имам скъп Филипс разликата е огромна, телефоните … уффф много зле спрямо Леново, HTC Huawei, имал съм Самсунг както и жената сега тя е с HTC а аз с Леново и неискаме да чуваме за тея боклуци Самсунг.
    Аз съм с MCP, MCSA, CCNA Sec, CompTIA Linux+ LX0-104 и годишна заплата от 76 000 евра (в Скандинавия разбира се ) далеч от овчарството, ти с какво може да се похвалиш?

  3. :о)

    Самсунг е топ технологичната компания в света.
    Това е ВОДЕЩАТА по иновации компания.
    не работя за тях, дори в известен смисъл са ми конкурент, но да твърдиш че нещата им
    “не са добри” показва само че си ОВЧАР който може спокойно да пасе овци из балкана.
    Всички в ИТ бранша много добре знаят какво е Самсунг…

  4. Saevar

    опа.. верно че сега е LG, но коментара ми за Самсунг си остава, от тея повече не купувам нищо..

  5. Hong Kil-dong

    Това, което беше едно време Lucky Goldstar, сега се казва LG. Логично, нали? Повече четене и по-малко писане бих Ви препоръчал.

  6. Saevar

    най-калпавата южнокорейска марка, едно време бяха Голдстар и имаха сполучливи видеа ама до там, нито климатиците им са добри, нито телевизорите нито телефоните, това го казвам от мой личен опит.

Коментар