Стартира нова бизнес социална мрежа

Нова бизнес социална мрежа ще привлича потребители от различни бизнес среди. Contacto.bg предлага на деловите хора онлайн инструменти и функции за безплатна реклама, както и популяризация в интернет среда на физически и юридически лица, съобщиха създателите на мрежата.
Сайтът се изгражда на база профили на потребителите, влизащи в различни групи по интереси, където имат възможност да обсъждат актуални бизнес теми, да споделят идеи, знания и ноу-хау.
Contacto е насочен към деловите среди с цел израстване в професионален план, намиране на полезни бизнес контакти и запознанства с нови хора по интереси. Сайтът има амбицията да бъде мост при осъществяване на продажби, при търсене на работодател или служител и при необходимост от представяне – интереси, професионален опит и амбиции.
Акцент в сайта е системата за постоянна актуалност на виртуалните визитки: месторабота, телефони, мейли и т.н. Спазени са изискванията за поверителност – при регистрация системата пита коя информация да е достъпна за всички и коя само за оторизираните потребители.
Contacto е безплатен и без ограничения във функциите. Бизнес моделът на сайта ще се базира на приходи от реклама.

Коментар