Поликомп подписа договор за дистрибуция на HiWatch

Портфолиото на HiWatch включва широка гама продукти за видеонаблюдение – от традиционни аналогови системи до най-съвременни IP разработки

Българският ИТ дистрибутор Поликомп подписа договор за ексклузивна дистрибуция на продуктите за видеонаблюдение с марка HiWatch, като така допълни портфолиото си от решения в тази област.

Продуктите HiWatch са предназначени за малкия и среден бизнес, като покриват различни вертикални пазари – търговия с хранителни стоки, хотели, средни промишлени и производствени предприятия, образователни учреждения, жилищни сгради и райони, бензиностанции и др.

От Поликомп изтъкнаха като предимства на марката високата икономичност, простотата на използване, лесното модернизиране и пълното съответствие с изискванията и нормите за безопасност. Това не е просто набор от устройства, а център на една система за наблюдение, като качеството на крайния продукт е гарантирано от вложените компоненти, автоматизацията на производствените процеси и многостепенната система на тест и контрол, поясниха от дистрибутора.

„Благодарение на новото партньорство ще можем да бъдем по-гъвкави и да предложим завършени решения при проекти от различни мащаби. Стремежът ни е да предоставим на клиентите продуктова и консултантска подкрепа във всеки един аспект от тяхната работа“, коментира партньорството Надежда Генова, директор на Поликомп.

Портфолиото на HiWatch включва широка гама продукти – от традиционни аналогови системи до най-съвременни IP разработки. Всички устройства се синхронизират лесно и могат да се обединяват за създаване на системи за видеонаблюдение, оптимизирани за конкретните потребности на клиентите, уточниха от Поликомп. Продуктите на HiWatch вече са на склад в дистрибутора.

Коментар