Водещ дистрибутор у нас внедрява ERP система

Дистрибуторът на бързооборотни стоки Стандарт 17А избра софтуера iScala ERP като система за управление на финансовите и логистични процеси в компанията. Това съобщиха днес от Скала Бизнес Солюшънс Консулта България, която ще реализира проекта на територията на цялата страна.
В процеса на внедряване iScala ще интегрира и автоматизира всички дейности от управление на връзките с доставчици и клиенти, през лизинговите и логистични процеси, до финансовия контрол, бюджетиране и прогнозиране в компанията. 
“Избрахме iScala, тъй като системата позволява да поддържаме широката гама от продукти, които дистрибутираме, като едновременно с това многократно да подобрим отчетността и проследимостта в компанията”, коментира Тодор Славов, управител на Стандарт 17А.
Компанията е официален дистрибутор на Unilever за страната и дистрибутор на марките Dove, Rexona, Elit Café и др.
„iScala е мощен софтуер за управление на бизнеса, който вече е доказал своите предимства в над 30 проекта в България”, каза Светла Манолова, управител на СБС Консулта България, която е изключителен дистрибутор на софтуерните решения на Epicor|Scala на българския пазар.
Проектът ще обхване цялата търговска мрежа на дистрибутора в страната, с офиси в по-големите градове и персонал от 200 души.

Коментар