Alfawise S92 TV Box – 4К медия плейър за телевизора

Alfawise S92 TV Box се свързва към телевизора и го превръща в истински център за развлечение

На пазара за ТВ приставки се предлага огромно разнообразие от устройства на цени по джоба на повечето потребители. Тези джаджи продължават да привличат вниманието на купувачите, тъй като домашното развлечение на големия екран вече не е просто телевизия, а съчетание от игри, интернет, видео, музика, филми…

ТВ приставката Alfawise S92 TV Box е един от атрактивните продукти в лятната кампания на глобалния онлайн магазин GearBest – Rock The Summer Sale, която стартира тази седмица с отстъпки, бонуси, подаръци и специални флаш цени за широка гама от устройства.

Alfawise S92 TV Box се свързва към телевизора и го превръща в истински център за развлечение у дома, благодарение на достъпа до интернет и възможностите си за стрийминг на съдържание с резолюция до 4К. Това устройство е достъпно в момента на флаш цена от $55,99 в секцията Lighting Flash Sale, наред с много други продукти.

Alfawise S92 TV Box има размери 11,00×11,00×1,70 см и тежи само 179 грама

ТВ приставката разчита на осемядрен процесор Amlogic S912 на 2GHz, допълнен от графичен блок ARM Mali-T820MP3, 2GB оперативна памет DDR3 и 16GB постоянна памет от тип eMMC. Тази комбинация осигурява гладко възпроизвеждане на съдържание – филми, игри, музика, сърфиране в интернет и изпълнение на Android приложения от онлайн каталога Google Play.

Alfawise S92 TV Box работи под управление на операционна система Android 6.0 и може да да се свързва към интернет безжично през Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (двубандов, 2.4G + 5.8G) или през 1000Mbps LAN порт. Предвиден е безжичен Bluetooth 4.0 модул за близка безжична връзка с други устройства. Приставката се свързва към телевизора през HDMI интерфейс.

Alfawise S92 TV Box разполага с множество портове за свързване към интернет и с други устройства

Тази джаджа по същество е един мини компютър, който разполага с два USB порта за включване към приставката на периферни устройства като външен диск с капацитет до 500GB, мишка, клавиатура и др. Налични са още слот за microSD карти и цифров аудиоизход. ТВ приставката може да се управлява и дистанционно.

Alfawise S92 TV Box има компактни размери – 11,00×11,00×1,70 см и тежи само 179 грама. Освен самата ТВ приставка комплектът включва пулт за дистанционно управление, HDMI кабел, захранващ адаптер и ръководство за потребителя. В момента Alfawise S92 TV Box е достъпна за поръчки на цена от $55,99.