Trend Micro Maximum Security – комплексна киберзащита

Trend Micro Maximum Security подсигурява устройствата срещу всевъзможни киберзаплахи

Програмата Trend Micro Maximum Security се явява комплексно софтуерно решение за сигурност, което защитава компютъра от вируси и други типове злонамерен код, като освен това блокира фишинг атаките и опасните линкове, оптимизира производителността и филтрира достъпа до уеб сайтове.

Trend Micro Maximum Security има интуитивен интерфейс и позволява лесно сканиране на папките за наличие на инфекции. В секцията Security Report е налична информация за откритите заплахи и блокираните уебсайтове през последния месец.

За да защити конфиденциалността във Facebook, Twitter и Google+, софтуерът на Trend Micro автоматично блокира всеки уебсайт или линк, който може да увреди компютъра или да компрометира личните данни.

От раздела PC/Mobile потребителят може да сканира за заплахи всеки файл при отваряне, съхраняване или сваляне чрез функцията PC & Internet Security, както и да възстанови дисково пространство и да изчисти историята на мигновените съобщения с помощта на System Tuner.

Секцията Privacy дава възможност за лесно включване и изключване на защитата в социалните мрежи. С помощта на тази функция потребителят може да предпази своите файлове от рискове със сигурността, когато посещава най-популярните социални мрежи – например при „приятелско” пренасочване към неподходящи уебсайтове.

Разделът Data съдържа функция за защита от домогванията на хакери и спайуер до чувствителни данни като номера на кредитни карти и банкови сметки. Функцията предпазва също от инцидентно предаване на важни данни през имейл.

Нещо повече, Trend Micro Maximum Security е способен да ограничи или филтрира достъпа на децата до неподходящи уеб сайтове и да регулира времето за достъп до интернет. Ползването на тази функционалност става от раздела Family, като родителят получава и подробен отчет за онлайн активността на детето.

Trend Micro Maximum Security е платен продукт. Едногодишен лиценз на програмата с възможност за ползване на пет устройства струва 39,95 долара.

Официална страница: Trend Micro Maximum Security

Коментар